Fem servir cookies per proporcionar una millor experiència en la navegació . Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies.

Configurar.

La nostra missió és...

Partint de la voluntat de contribuir al desenvolupament integral d’infants i joves, des de SOTRAC, serveis educatius som molt conscients i assumim la importància de la nostra tasca per al creixement de tots els nostres infants. Treballem per oferir propostes de qualitat, flexibles i que donin resposta a les necessitats de famílies i entitats, complementant així la seva proposta educativa amb activitats que fomentin habilitats i valors clau per al món en què vivim.

"Aprenem per millorar"
La nostra concepció de la feina consisteix a aprendre constantment de cada tasca que realitzem. Només així creiem que es pot arribar a ser millor professional i, alhora, enriquir-se a nivell humà. Basant-nos en aquesta premissa, amb l'experiència hem pogut desenvolupar aquesta capacitat d’aprendre de cada projecte que hem tirat endavant, per anar millorant i responent de forma més ajustada tant a les necessitats d’infants i joves, com dels centres i les famílies.

"Treball en equip per a  una educació de qualitat"
Com en la majoria de tasques humanes, els nostres serveis també requereix d’un intens treball en equip que asseguri la consecució dels millors resultats. La cooperació i el treball en xarxa dels nostres educadors fan possible oferir unes activitats amb les quals centres, famílies i, sobretot, infants i joves, tinguin un grau de satisfacció molt elevat, ja sigui en el projecte d’Activitats Extraescolars, de Temps de Migdia o de Vacances, serveis en escoles i instituts o programes per Ajuntaments. La possibilitat de gaudir de serveis en qualitat, basat en l’educació en valors, l’aprenentatge d’habilitats socials i en activitats que permeten relacionar-se d’una forma diferent amb el grup d’iguals, és valorat de forma molt positiva i potencia el desenvolupament d’actituds, valors i normes clau.

"Fem equip amb els nostres col·laboradors"
Tenim molt clar que la nostra tasca ha d’anar de la mà i en coherència amb els projectes amb qui col·laborem. Es tracti d’una escola, un institut, una AMPA / AFA  o un ens públic, per a nosaltres és bàsic establir un vincle directe que faci possible impulsar un PROJECTE amb les millors condicions possibles en base a les seves necessitats, al seu ideari i al seu funcionament. Només d’aquesta manera podem crear els mecanismes adequats per oferir activitats educatives de qualitat.