Fem servir cookies per proporcionar una millor experiència en la navegació . Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies.

Configurar.

D'on venim?

SOTRAC, serveis educatius és una empresa professional especialitzada en el camp de l'educació en el temps lliure, la gestió de projectes culturals i de joventut. 
L’empresa neix l’any 2002 amb el nom de SOTRAC, gestió cultural a la ciutat de Banyoles amb la voluntat de facilitar la gestió del temps lliure dels infants. Any a any  SOTRAC  ha dut a terme la seva tasca gestionant les activitats que li són encomanades amb tota l'atenció i entusiasme que mereixen fent de cadascun dels projectes un repte de qualitat i acció educativa. El juny del 2016 SOTRAC canvia de logotip i de nom, a SOTRAC, serveis educatius, amb vocació de gestió i coordinació de projectes educatius transversals.

El principal tret característic de Sotrac, gestió cultural és la seva implicació en el territori fent dels seus projectes educatius, culturals i juvenils unes eines del territori i pel territori.
En aquest sentit i, a hores d’ara, Sotrac, gestió cultural és present  a Banyoles, Serinyà, Fontcoberta, Sant Miquel de Campmajor, Esponellà, Cervià de Ter, Cornellà del Terri, Celrà, Bescanó, entre d’altres, fent activitats extraescolars, menjadors, dinamització infantil i juvenil, tallers, piscina, vigilàncies, etc.

L’àmplia experiència en el treball educatiu amb escoles, associacions de mares i pares, administracions locals i entitats privades ens dóna la seguretat de poder oferir els nostres serveis amb creativitat, seriositat i professionalitat.